556

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an 570-an 580-an
Taun: 553 554 555 - 556 - 557 558 559

Taun ka-556 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png