716

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 680-an 690-an 700-an 710-an 720-an 730-an 740-an
Taun: 713 714 715 - 716 - 717 718 719

Taun ka-716 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png