9

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an SM  10-an SM  0-an SM  - 0-an -  10-an  20-an  30-an

Taun: 6     7    8    - 9 -  10  11  12

Taun ka-9 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png