996

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an
Taun: 993 994 995 - 996 - 997 998 999

Taun ka-996 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png