AACS LA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

AACS LA (Advanced Access Content System Licensing Administrator) nyaéta hiji badan nu ngamekarkeun tur ngalisensian sistim proteksi ngopi AACS nu dipaké dina format cakram optis definisi luhur HD DVD katut Blu-ray Disc.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Nuvola apps mycomputer.png