A u r, Medan Maimun, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  A u r
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Maimun

A u r nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Maimun, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Maimun, Medan


Gnome-home.svg