Adaptasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Adaptasi (Adaptation:ing) nyaéta panyaruaan diri hiji organisme kana kaayaan lingkunganana, saperti iklim, cahya panon poé, suhu, kalembapan hawa, jsb.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
Nulis.jpg