Adi Luhur, Jabung, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adi Luhur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanJabung

Adi Luhur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jabung, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Jabung, Lampung Wétan


Gnome-home.svg