Adi Puro, Trimurjo, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Adi Puro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTrimurjo

Adi Puro nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Trimurjo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Trimurjo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg