Adi Purwa, Merlung, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adi Purwa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanMerlung

Adi Purwa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Merlung, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Merlung, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg