Adian Jior, Panyabungan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adian Jior
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan

Adian Jior nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panyabungan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg