Adian Koting, Adian Koting, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adian Koting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanAdian Koting

Adian Koting nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Adian Koting, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Adian Koting, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg