Adiluwih, Adiluwih, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adiluwih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanAdiluwih

Adiluwih nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Adiluwih, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Adiluwih, Pringsewu


Gnome-home.svg