Adinuso, Subah, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adinuso
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanSubah

Adinuso nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg