Adirejo, Pekalongan, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adirejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanPekalongan

Adirejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pekalongan, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pekalongan, Lampung Wétan


Gnome-home.svg