Adolina, Perbaungan, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adolina
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPerbaungan

Adolina nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Perbaungan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Perbaungan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg