Advanced Television Systems Committee

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Advanced Television Systems Committee (ATSC) nyaéta hiji grup, nu ngadeg taun 1982, pancenna ngamekarkeun Standar ATSC keur televisi digital di Amerika Sarikat, nu dipaké ogé ku Kanada, Meksiko, Korea Kidul, jeung cikénéh Honduras sarta geus dipikirkeun pikeun dipaké ku nagara-nagara séjénna.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps ksim.png