Adventif

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Adventif nyaéta mahluk nu dipindahkeun tina habitat asalna kana habitat anyar, boh ku cara alamiah atawa ku usaha manusa.[1] Adventif dihartikeun ogé salaku organ tutuwuhan nu tumuwuh lain dina tempatna, misalna pucuk adventif tumuwuh dina daun tina tutuwuhan buntiris.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
Nulis.jpg