Adygea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
RussiaAdygea2007-01.png
Adygea.png

Adygéa mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 7.600 km². Subjék ieu miboga jumlah populasi 447.109 jiwa (2002) kalawan kapadetan padumuk 58,8 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Maykop.

Bandéra Adygea



Countries.png