Aek Batang Paya, Sipirok, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Batang Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSipirok

Aek Batang Paya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipirok, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sipirok, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg