Aek Bayur, Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Bayur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Tenggara

Aek Bayur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Tenggara, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg