Aek Bolon Jae, Balige, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Bolon Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBalige

Aek Bolon Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balige, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Balige, Toba Samosir


Gnome-home.svg