Aek Bolon Julu, Balige, Toba Samosir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Bolon Julu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Toba Samosir
Kacamatan Balige

Aek Bolon Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balige, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Balige, Toba Samosir


Gnome-home.svg