Aek Horsik, Badiri, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Horsik
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Tengah
Kacamatan Badiri

Aek Horsik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Badiri, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Badiri, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg