Aek Kota Batu, Na IX - X, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Kota Batu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanNa IX - X

Aek Kota Batu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Na IX - X, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Na IX - X, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg