Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aek Kuo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.23.04
Désa/kalurahan-

Aek Kuo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Citakan:Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér