Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Aek Kuo

Peta lokasi Kacamatan Aek Kuo
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Aek Kuo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Citakan:Aek Kuo, Labuhanbatu Kalér


Nuvola filesystems folder home.png