Aek Lancat, Lubuk Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Lancat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanLubuk Barumun

Aek Lancat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lubuk Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lubuk Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg