Aek Latong, Aek Bilah, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Latong
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kidul
Kacamatan Aek Bilah

Aek Latong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Bilah, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Bilah, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg