Aek Ledong, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Aek Ledong

Peta lokasi Kacamatan Aek Ledong
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Aek Ledong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Aek Ledong, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png