Aek Lung, Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Lung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanDolok Sanggul

Aek Lung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sanggul, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg