Aek Lung, Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Lung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Humbang Hasundutan
Kacamatan Dolok Sanggul

Aek Lung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sanggul, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg