Aek Muara Pinang, Sibolga Selatan, Sibolga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Muara Pinang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaSibolga
KacamatanSibolga Selatan

Aek Muara Pinang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sibolga Selatan, Kota Sibolga, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sibolga Selatan, Sibolga


Gnome-home.svg