Aek Nabara, Panyabungan Timur, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nabara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan Timur

Aek Nabara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan Timur, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panyabungan Timur, Mandailing Natal


Gnome-home.svg