Aek Nabara, Simangumban, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nabara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSimangumban

Aek Nabara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangumban, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simangumban, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg