Aek Nabara Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Aek Nabara Barumun

Peta lokasi Kacamatan Aek Nabara Barumun
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Aek Nabara Barumun nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Citakan:Aek Nabara Barumun, Padang Lawas


Nuvola filesystems folder home.png