Aek Najaji, Padangsidimpuan Batunadua, Padangsidimpuan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Najaji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaPadangsidimpuan
KacamatanPadangsidimpuan Batunadua

Aek Najaji nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padangsidimpuan Batunadua, Kota Padangsidimpuan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padangsidimpuan Batunadua, Padangsidimpuan


Gnome-home.svg