Aek Natas, Angkola Selatan, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Natas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanAngkola Selatan

Aek Natas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Angkola Selatan, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Angkola Selatan, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg