Aek Nauli, Siantar Selatan, Pematangsiantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Nauli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaPematangsiantar
KacamatanSiantar Selatan

Aek Nauli nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Siantar Selatan, Kota Pematangsiantar, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Siantar Selatan, Pematangsiantar


Gnome-home.svg