Aek Nauli I, Pollung, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nauli I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanPollung

Aek Nauli I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pollung, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pollung, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg