Aek Ngali, Panyabungan Selatan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Ngali
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan Selatan

Aek Ngali nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan Selatan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panyabungan Selatan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg