Aek Paing, Rantau Utara, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Paing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanRantau Utara

Aek Paing nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Rantau Utara, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Rantau Utara, Labuhanbatu


Gnome-home.svg