Aek Raja, Parmonangan, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanParmonangan

Aek Raja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Parmonangan, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Parmonangan, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg