Aek Raso, Sorkam Barat, Tapanuli Tengah

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Aek Raso
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSorkam Barat

Aek Raso nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sorkam Barat, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sorkam Barat, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg