Aek Raso, Sorkam Barat, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Raso
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSorkam Barat

Aek Raso nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sorkam Barat, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sorkam Barat, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg