Aek Sitio-tio, Pandan, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Sitio-tio
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanPandan

Aek Sitio-tio nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Pandan, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pandan, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg