Aek Songsongan, Asahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Aek Songsongan

Peta lokasi Kacamatan Aek Songsongan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Aek Songsongan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Asahan Citakan:Aek Songsongan, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png