Aek Suhat Jae, Dolok, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Aek Suhat Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok

Aek Suhat Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.