Aek Tangga, Garoga, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Tangga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanGaroga

Aek Tangga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Garoga, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Garoga, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg