Aek Tolang Induk, Tukka, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Tolang Induk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanTukka

Aek Tolang Induk nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tukka, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tukka, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg