Aek Ulok, Habinsaran, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Ulok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanHabinsaran

Aek Ulok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Habinsaran, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Habinsaran, Toba Samosir


Gnome-home.svg