Aek Uncim, Tano Tombangan Angkola, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Uncim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanTano Tombangan Angkola

Aek Uncim nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tano Tombangan Angkola, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tano Tombangan Angkola, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg