Aek Urat, Aek Bilah, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Urat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanAek Bilah

Aek Urat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Bilah, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Bilah, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg